torsdag 13. desember 2007

Hopping i Villach

For dårlig første omgang
Trener Kojonkoski var fornøyd med andrehoppet til Romøren og Hilde, men skuffet over førsteomgangen.
Tom Hilde endte på syvendeplass i det første rennet i normalbakken i Villach og Bjørn Einar Romøren ble nummer ni. Det var ustabile vindforhold, men det var for dårlig hopping som gjorde utslaget.
Gidder ikke skrive så mye i dag, tar det heller i morgen men legger ut artikkelen fra: www.skijumping.no sin side der det står litt om resultatene for dagen...



- Vi kan ikke være fornøyd med dette resultatet. Hoppingen i første omgang var dårlig, men heldigvis var det bedre i andre av Tom og Bjørn Einar. Det er positivt med tanke på morgendagen, sier Kojonkoski.

Thomas Morgenstern var igjen suveren, og tok sin fjerde strake seier. Med det tangerte han Janne Ahonens rekord. Finnen fikk sin første pallplassering på lang tid, og var nok også fornøyd med konkurransen.

- Det var et bra resultat, men ikke så bra hopping. Det var mye å gå på. Det går heldigvis framover. Jeg startet med det dårligste hoppet i prøveomgangen, og avsluttet med det beste. Det er bare to poeng opp til fjerdeplassen. Det virker også som det er mulig å slå Morgenstern, sier Tom Hilde.

- Det var et veldig bra andrehopp, men irriterende at førstehoppet er så dårlig. Jeg håper jeg kan treffe hoppkanten bedre i morgen. Da kan det bli morro, sier Romøren.

- Å bli nummer syv og ni er ikke så veldig bra, men vi må være ydmyke nok til å se at verken Tom eller Bjørn er i form til å takle alle bakker, alle forhold og å være med i toppen hele tiden, sier finnen.

Sigurd Pettersen falt i prøveomgangen, og hoppet ikke konkurransen. Han hadde vondt i hofta og skulderen, men er forhåpentligvis bra til fredagens konkurranse.






Love Tøtta

Ingen kommentarer: